“Pink Fluffy Unicorns, ik heb menig wenkbrauw zien fronzen bij het horen van deze bedrijfsnaam. Laat je niet misleiden, Casper is een echte vakman met veel ervaring op het gebied van elektronica-ontwikkeling en -productie. Casper denkt mee vanuit de eindgebruiker en stelt zich flexibel op als onderdeel van een dynamisch ontwikkel team bestaande uit verschillende disciplines. Het gegeven dat de elektronica ontwerper zelf de PCB layout maakt is uniek en zorgt voor een verhoogde kwaliteit in vergelijking met grotere organisaties waar iemand anders verantwoordelijk is voor de PCB layout.” 

 – Joost Brilman, Sr. Electronics Engineer, Demcon advanced mechatronics

“Ik was op zoek naar iemand die het prototype dichterbij een produceerbaar model kon brengen. Door mijn netwerk werd ik getipt over Casper en samen hebben we de volgende stap gezet. Hij heeft een duidelijk aandeel gehad in niet alleen de ontwikkeling van de elektronica van Timio® maar ook in de functionaliteit van het speelgoed. Doordat hij zich goed kan verplaatsen in de eindgebruiker van het product en daarbij heel praktisch denkt, kwamen we tot bijzondere oplossingen. Ondanks dat het Casper destijds niet gelukt is om de software aan te leveren, ben ik heel erg te spreken over onze samenwerking. Casper luistert naar wat je het liefst zou willen, vertaalt dat naar mogelijkheden en ontwikkelt het vervolgens door. Nu ik weet dat hij andere softwareontwikkelaars in zijn team heeft, zal ik zeker aan hem denken als ik iets heel nieuws wil ontwikkelen of als iemand anders een goede elektronica-ontwikkelaar zoekt.”

– Basile Fattal, Founder and managing director, TIMIO BV

Referenties

Natuurlijk kunnen we u zelf vertellen dat we de beste zijn in ons vak.
Maar als onze klanten het voor ons doen, voelt dat toch beter.

“Het ontwikkelteam van Tricas heeft een aantal keer succesvol samengewerkt met Casper. Bij deze samenwerkingen heeft Casper ons ondersteund op het gebied van hardware en software ontwikkeling. Naast zijn diepgaande kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van elektronica ontwikkeling, is hij ook goed in staat om te werken in een multidisciplinair team. Eén van zijn sterke kenmerken is de gestructureerde manier van werken, vooral op het gebied van validatie levert dit veel voordeel op. In de meeste ontwikkeltrajecten ontstaan kritische momenten, door deadlines en/of technische uitdagingen, op deze momenten heeft Casper laten zien dat hij de verantwoordelijkheid neemt om het project succesvol te doorlopen. We zijn blij dat hij partner is van onze extern expertise team en kijken uit naar de volgende samenwerking.”

– Dennis Freie, eigenaar, Tricas Industrial Design & Engineering

“Casper is een echte professional in zijn werk als hardware/ elektronica specialist. Hij klaart de klus voor je met oog voor alle details. Bovendien begrijpt hij de zakelijke context waar zijn werk in zou moeten passen en is hij een aardige collega.

Een beetje koppig, maar wel altijd zichzelf en altijd verantwoordelijk voor de mensen om hem heen.”

– Bert Garlich, CEO, ZuiZ Visual Intelligence

“Casper heeft ons uitstekend geholpen bij het werkend krijgen van ons prototype door storingen op te lossen en de electronica te debuggen. Hij beschikt over veel parate kennis en ervaring. Wat wij ook zeer op prijs hebben gesteld: Casper komt zijn afspraken na, denkt in oplossingen en is zeer flexibel.” 

 – David Uhlenbroich, CEO EDolly | Fashion Solutions.

“Casper heeft voor ons een aantal PCB’s ontworpen van schema tot lay-out. Ondanks de tijdsdruk heeft Casper dit tot een goed einde gebracht. Het was een prettige samenwerking, waarbij Casper zijn passie voor de techniek op zijn eigen wijze mee brengt.”


– Marco de Jong, electronics design engineer, BD Kiestra