Referenties

Natuurlijk kunnen we u zelf vertellen dat we de beste zijn in ons vak.
Maar als onze klanten het voor ons doen, voelt dat toch beter.

“Het ontwikkelteam van Tricas heeft een aantal keer succesvol samengewerkt met Casper. Bij deze samenwerkingen heeft Casper ons ondersteund op het gebied van hardware en software ontwikkeling. Naast zijn diepgaande kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van elektronica ontwikkeling, is hij ook goed in staat om te werken in een multidisciplinair team. Eén van zijn sterke kenmerken is de gestructureerde manier van werken, vooral op het gebied van validatie levert dit veel voordeel op. In de meeste ontwikkeltrajecten ontstaan kritische momenten, door deadlines en/of technische uitdagingen, op deze momenten heeft Casper laten zien dat hij de verantwoordelijkheid neemt om het project succesvol te doorlopen. We zijn blij dat hij partner is van onze extern expertise team en kijken uit naar de volgende samenwerking.”

– Dennis Freie, eigenaar, Tricas Industrial Design & Engineering

“Casper is een echte professional in zijn werk als hardware/ elektronica specialist. Hij klaart de klus voor je met oog voor alle details. Bovendien begrijpt hij de zakelijke context waar zijn werk in zou moeten passen en is hij een aardige collega. Een beetje koppig, maar wel altijd zichzelf en altijd verantwoordelijk voor de mensen om hem heen.” 

– Bert Garlich, CEO, ZuiZ Visual Intelligence

“Casper heeft ons uitstekend geholpen bij het werkend krijgen van ons prototype door storingen op te lossen en de electronica te debuggen. Hij beschikt over veel parate kennis en ervaring. Wat wij ook zeer op prijs hebben gesteld: Casper komt zijn afspraken na, denkt in oplossingen en is zeer flexibel.” 

 – David Uhlenbroich, CEO EDolly | Fashion Solutions.

“Casper heeft voor ons een aantal PCB’s ontworpen van schema tot lay-out. Ondanks de tijdsdruk heeft Casper dit tot een goed einde gebracht. Het was een prettige samenwerking, waarbij Casper zijn passie voor de techniek op zijn eigen wijze mee brengt.” 

– Marco de Jong, electronics design engineer, BD Kiestra