Wie zijn Pink Fluffy Unicorns BV?

Pink Fluffy Unicorns zijn aaibare, benaderbare wezens die op magische wijze elektronicaproblemen kunnen laten verdwijnen.

Met een eigen(wijze) kijk op hun wereld, bedenken ze oplossingen die mensen niet voor mogelijk houden. Ze hebben de vrijheid om grenzeloos te ontwikkelen en daarmee de wensen van hun opdrachtgevers op betoverende wijze uit te laten komen.

Casper van Doorne

Bijzondere wezens, die Pink Fluffy Unicorns. Misschien wel net zo bijzonder als Casper van Doorne zelf, de oprichter van Pink Fluffy Unicorns BV. Inmiddels bestaat het team van Casper uit vier van deze bijzondere verschijningen. Allemaal even uniek, getalenteerd en gedreven om het beste uit elke samenwerking naar boven te halen.

We stellen Casper graag aan u voor. 

‘Fluffy’  – of wollig –   is Casper zeker niet, wel vastberaden, recht door zee en waar nodig eigenzinnig om steeds tot de beste oplossing te komen voor zijn klanten.

Casper is gefascineerd door elektronica en technologie, van VIC-20 tot Stratix 10, van Resi & Transi tot Nyquist & Laplace, maar hij ziet zichzelf niet als doorsnee techneut. In zijn professionele carrière heeft hij ervaring opgedaan met veel aspecten van de ontwikkeling en productie van elektronica, projectmanagement en wat dit allemaal voor een bedrijf betekent.

“Laat mij uw elektronica zien, en ik vertel u wat voor bedrijf u bent.”

Casper weet waar hij toegevoegde waarde heeft. Hierdoor kan hij met passie en plezier werken aan mooie resultaten. Hij legt uit:

“Je hebt in elektronica-land Uitvinders, Creativo’s en Werkpaarden. De Uitvinders zitten vol ideeën, maar maken niets af. De Creativo’s zijn in staat om de ideeën van de Uitvinders om te zetten naar iets werkbaars en tastbaars. De Werkpaarden maken, met oog voor detail, het werk tot in de puntjes af. Ik zie mijzelf als een combinatie van een Creativo en een Werkpaard.”

Casper streeft met zijn bedrijf naar 100% tevreden klanten. Hierbij staan vertrouwen en kwaliteit voorop en moet het geleverde werk aan alle kanten goed zijn.

“Pink Fluffy Unicorns BV komt zijn belofte na en is pas tevreden als de klant dat is.”