Wie zijn Pink Fluffy Unicorns BV?

Pink Fluffy Unicorns zijn aaibare, benaderbare wezens die op magische wijze elektronicaproblemen kunnen laten verdwijnen.

Met een eigen(wijze) kijk op hun wereld, bedenken ze oplossingen die mensen niet voor mogelijk houden. Ze hebben de vrijheid om grenzeloos te ontwikkelen en daarmee de wensen van hun opdrachtgevers op betoverende wijze uit te laten komen.

Uniek, getalenteerd en gedreven om het beste uit elke samenwerking naar boven te halen, dat kenmerkt Pink Fluffy Unicorns. ‘Wollig’ zijn we niet, wel vastberaden, recht door zee en waar nodig eigenzinnig om steeds tot de beste oplossing te komen voor onze klanten.
“Bij Pink Fluffy Unicorns BV zijn we pas tevreden als onze klant dat is.”
Aan de hand van de elektronica, weten we bij Pink Fluffy Unicorns BV precies met wat voor bedrijf we te maken hebben. We hebben veel en brede ervaring in de verschillende aspecten van zowel de ontwikkeling als de productie van elektronica. Én van het management van dergelijke projecten. Dit zorgt ervoor dat we goed zicht hebben op de impact van deze processen in uw bedrijf. Doordat we weten waar onze kwaliteiten liggen en we toegevoegde waarde hebben, kunnen we met passie en plezier werken aan de beste resultaten.

Uitvinders, Creativo’s en Werkpaarden

In elektronica-land heb je Uitvinders, Creativo’s en Werkpaarden. De Uitvinders zitten vol ideeën, maar maken niets af. De Creativo’s zijn in staat om de ideeën van de Uitvinders om te zetten naar iets werkbaars en tastbaars. De Werkpaarden maken, met oog voor detail, het werk tot in de puntjes af. Pink Fluffy Unicorns zijn een combinatie van een Creativo en een Werkpaard: we zetten ideeën om naar iets werkbaars en tastbaars en maken het werk met oog voor detail, tot in de puntjes af.

Grensverleggend in elektronica ontwikkeling

Samen streven we naar 100% tevreden klanten. Hierbij staan vertrouwen en kwaliteit voorop en moet het geleverde werk aan alle kanten goed zijn. Wij communiceren helder en komen onze beloften na. Daar waar anderen stoppen, gaan wij nog een stapje verder. We verleggen grenzen op het gebied van elektronica ontwikkeling en brengen uw ideeën tot leven.Laat ons uw
elektronica
zien,

en wij weten precies
wat voor bedrijf u heeft