Spring naar de hoofdinhoud

Referenties

Natuurlijk kunnen we je zelf vertellen dat we de beste zijn in ons vak.
Maar als onze klanten het voor ons doen, voelt dat tóch beter.

Onze klanten zijn ondernemers met een goedlopend bedrijf. Vaak ook met zorgen over de elektronica in hun product. Ze zochten naar een betrouwbaar team om hun elektronica mee te ontwikkelen of te verbeteren. Bijvoorbeeld omdat ze een bepaalde expertise nodig hadden, problemen niet opgelost kregen of omdat ze ‘gewoon’ toe waren aan een (nieuwe) partner. Bij Pink Fluffy Unicorns BV vonden ze wat ze nodig hadden.

Ze zijn, net als wij, serieus in wat ze doen en gaan voor kwaliteit zonder bullshit.
Plezier en succes beleven met onze klanten. Daar doen we het voor!

Hieronder vertellen een aantal van onze klanten hoe ze de samenwerking (hebben) ervaren.


“In onze partners hebben we een duidelijke keuze gemaakt. Met Demcon Advanced Mechatronics en Pink Fluffy Unicorns hebben we de beste mensen om ons heen verzameld. We leerden dat dát de enige manier is om ergens te komen. Iedere partner onderging een strenge selectie.

Casper is een gave gast. Technisch inhoudelijk kan ik hem niet controleren, omdat ik die kennis niet heb. Dus ik moet hem vertrouwen. En dat doe ik zeker. Daarbij hebben we de check bij Demcon. Zij hebben wel de technische kennis en ervaring om te controleren wat Casper en zijn team maken.
Frank en Casper kenden elkaar al vanuit het verleden. Vanuit die ervaring hebben we ervoor gekozen om Pink Fluffy Unicorns aan dit team toe te voegen.”

– Reinier Vrolijk, COO en oprichter smartQare

“Het is leuk hoe Casper meedenkt en het gat vult tussen wat ik weet en nodig heb en de keuzes die daarbij mogelijk zijn. Op die manier krijg ik snel en helder inzicht in de mogelijkheden en dat maakt mijn werk een stuk makkelijker.

Daarbij heb ik er alle vertrouwen in dat als ik Casper en zijn team de opdracht geef om iets voor ons te ontwikkelen, dat het goed gemaakt wordt en door de keuring komt. Als ik het door hen laat doen, weet ik dat ik geen gezeur heb. Natuurlijk testen we zelf ook nog, maar dat is meer voor de vorm dan voor het opsporen van fouten. Die komen we bijna niet tegen.”

– Matthijs Monkelbaan, engineer bij MetroPolder Company


“Pink Fluffy Unicorns, ik heb menig wenkbrauw zien fronzen bij het horen van deze bedrijfsnaam. Laat je niet misleiden, Casper is een echte vakman met veel ervaring op het gebied van elektronica-ontwikkeling en -productie. Casper denkt mee vanuit de eindgebruiker en stelt zich flexibel op als onderdeel van een dynamisch ontwikkelteam bestaande uit verschillende disciplines.

Het gegeven dat de elektronica ontwerper zelf de PCB layout maakt is uniek. Dit zorgt voor een verhoogde kwaliteit in vergelijking met grotere organisaties waar iemand anders verantwoordelijk is voor de PCB layout.”

– Joost Brilman, Sr. Electronics Engineer, Demcon advanced mechatronics

“Ik was op zoek naar iemand die het prototype dichterbij een produceerbaar model kon brengen. Door mijn netwerk werd ik getipt over Casper en samen hebben we de volgende stap gezet. Hij heeft een duidelijk aandeel gehad in niet alleen de ontwikkeling van de elektronica van Timio®, maar ook in de functionaliteit van het speelgoed. Doordat hij zich goed kan verplaatsen in de eindgebruiker van het product en daarbij heel praktisch denkt, kwamen we tot bijzondere oplossingen.

Ondanks dat het Casper destijds niet gelukt is om de software aan te leveren, ben ik heel erg te spreken over onze samenwerking. Casper luistert naar wat je het liefst zou willen, vertaalt dat naar mogelijkheden en ontwikkelt het vervolgens door. Nu ik weet dat hij andere softwareontwikkelaars in zijn team heeft, zal ik zeker aan hem denken als ik iets heel nieuws wil ontwikkelen of als iemand anders een goede elektronica-ontwikkelaar zoekt.”

– Basile Fattal, Founder and managing director, TIMIO BV


“Het ontwikkelteam van Tricas heeft een aantal keer succesvol samengewerkt met Casper. Bij deze samenwerkingen ondersteunde hij ons op het gebied van hardware en software ontwikkeling. Naast zijn diepgaande kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van elektronica ontwikkeling, is hij ook goed in staat om te werken in een multidisciplinair team.

Eén van zijn sterke kenmerken is de gestructureerde manier van werken, vooral op het gebied van validatie levert dit veel voordeel op. In de meeste ontwikkeltrajecten ontstaan kritische momenten, door deadlines en/of technische uitdagingen. Juist op deze momenten heeft Casper laten zien dat hij de verantwoordelijkheid neemt om het project succesvol te doorlopen. We zijn blij dat hij partner is van ons extern expertise team en kijken uit naar de volgende samenwerking.”

– Dennis Freie, eigenaar, Tricas Industrial Design & Engineering

“Casper is een echte professional in zijn werk als hardware/elektronica specialist. Hij klaart de klus voor je met oog voor alle details. Bovendien begrijpt hij de zakelijke context waar zijn werk in zou moeten passen en is hij een aardige collega.

Een beetje koppig, maar wel altijd zichzelf en altijd verantwoordelijk voor de mensen om hem heen.”

– Bert Garlich, CEO, ZuiZ Visual Intelligence