Wat we doen

Hoewel het verre van eenvoudig is, is wat we doen wel simpel uit te leggen. We ontwikkelen elektronica voor klanten of helpen bij de ontwikkeling of verbetering van een product. Daarnaast bieden we consultancy en interim-management aan klanten in de elektronicabranche.

Kortom, als u een uitdaging heeft op elektronicagebied, dan gaan we die graag met u aan.

Ontwikkeling, consultancy &
interim management

We doen waar we goed in zijn en komen doortastend, eigenwijs en als dat nodig is onconventioneel tot de kern van de zaak en bieden oplossingen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen met het (her)inrichten van uw productie. Ervoor zorgen dat u met een efficiĆ«ntere en goedkopere productie,Ā elektronica maakt, die minstens net zo goed is. Ook kunnen we u helpen bij het verbeteren van uw supply chain management. Of uw ontwikkelteam onder de loep nemen om hier meer rendement uit te kunnen halen. Heeft u een idee en zoekt u een goede adviseur en sparringpartner om het idee concreet te maken en de mogelijkheden te onderzoeken? Ook dan kunnen we u van dienst zijn.

Op technisch gebied hebben we bijzondere expertise in huis op het gebied van design, EMC, DSP, DfM, DfT, DfE, DfX, analoog, 3D integratie, IoT, ultra-low power, audio, FPGA, PC-standaarden en complexe mixed-signal systemen in het algemeen. Daarnaast beschikken we over brede kennis op het gebied van embedded software. Voor elektronica die verbonden is via GPRS of een IoT standaard, hebben we ruime ervaring in huis op het gebied van Internet, backoffices, databases, CMS, CRM, ERP, intranet en E-Commerce.

Neem contact met ons op om te horen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Doortastend,
eigenwijs

en waar nodig onconventioneel...