Wat we doen

Hoewel het verre van eenvoudig is, is wat we doen wel simpel uit te leggen. We ontwikkelen elektronica voor klanten of helpen bij de ontwikkeling of verbetering van een product. Daarnaast bieden we consultancy en interim-management aan klanten in de elektronicabranche.

Kortom, als u een uitdaging heeft op elektronicagebied, dan gaan we die graag met u aan.

Ontwikkeling, consultancy &
interim management

We doen waar we goed in zijn en komen doortastend, eigenwijs en als dat nodig is onconventioneel tot de kern van de zaak en bieden oplossingen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Op technisch gebied hebben we bijzondere expertise in huis op het gebied van design, EMC, DSP, DfM, DfT, DfE, DfX, analoog, 3D integratie, IoT, ultra-low power, audio, FPGA, PC-standaarden en complexe mixed-signal systemen in het algemeen. Daarnaast beschikken we over brede kennis op het gebied van embedded software. Voor elektronica die verbonden is via GPRS of een IoT standaard, hebben we ruime kennis & ervaring in huis op het gebied van Internet, backoffices, databases, CMS, CRM, ERP, intranet en E-Commerce.

Op gebied van consultancy & interim management kunnen we u bijvoorbeeld helpen met het (her)inrichten van uw productie. Ervoor zorgen dat u met efficiënte en goedkope productie elektronica maakt die altijd goed is. Ook kunnen we u helpen bij het verbeteren van uw supply chain management. Of uw ontwikkelteam onder de loep nemen om hier meer rendement uit te halen. Heeft u een idee en zoekt u een goede adviseur en sparringpartner om het idee concreet te maken en de mogelijkheden te onderzoeken? Ook dan kunnen we u van dienst zijn.

Neem contact met ons op om te horen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Productie en
projectmanagement

Naast het ontwikkelen of verbeteren van uw elektronica, kunnen wij ook de productie volledig voor u regelen. Zelfs als de ontwikkeling door u zelf of door een andere partij is gedaan.

Ook op dit gebied hebben wij onze specialisten en partners tot onze beschikking. En hebben we ruime ervaring op het gebied van (strategisch) inkopen van componenten en andere onderdelen.

Samen komen we tot een efficiënte(re) en goedkope(re) productie en voeren deze tot in de puntjes voor u uit.

Wilt u nog een stap verder gaan? Heeft u een goed idee op elektronicagebied, maar heeft u geen tijd het hele project, van idee tot uitvoering zelf te managen? Ook voor projectmanagement bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen het traject van A tot Z graag uit handen. Waarbij u natuurlijk altijd de belangrijke beslissingen in handen heeft én uiteindelijk eigenaar bent van het product.

Neem contact met ons op om te horen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Doortastend, eigenwijs

en waar nodig

onconventioneel…