Spring naar de hoofdinhoud

Wat we doen

Hoewel het verre van eenvoudig is, is wat we doen wél simpel uit te leggen.

We zetten de ideeën van onze klanten om in iets tastbaars. We ontwikkelen hiervoor elektronica of helpen bij de doorontwikkeling of verbetering van een product. Je kunt ons ook inzetten als sparringpartner of externe lead-engineers.

Wij ontwikkelen elektronica.

In welke fase van ontwikkeling jouw bedrijf of product ook zit, we helpen je graag om jouw bedrijfsdoelen te behalen met elektronica die voor je werkt.

Je wilt weten of jouw idee kans van slagen heeft

Vertel ons wat je van plan bent. Waar ligt volgens jou het gat in de markt en hoe kan elektronica helpen om dit gat te vullen? Welke behoefte wil je invullen en wat is volgens jou het effect hiervan?

We ontwikkelen een proof of concept voor je om te kunnen testen of jouw idee levensvatbaar is.

Je wilt prototypes maken

Je weet al dat jouw product kans van slagen heeft. Je hebt prototypes nodig om te kunnen testen en keuren, om investeerders aan te trekken of certificeringen te verkrijgen. Je wilt een prototype maken dat zo goed mogelijk lijkt op de definitieve versie van jouw product. En dat precies past bij jouw bedrijfsdoelen en visie.

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben veel ervaring op dit gebied en vinden het erg leuk om vanaf het begin met je mee te denken en te ontwikkelen. In deze fase wordt de basis gelegd voor het succes van het product in de productiefase. We leggen die basis graag voor je.


Je wilt EMC-keuringen glansrijk kunnen doorstaan

Een van de grootste nachtmerries van menig ondernemer: de EMC-keuring. Het moment waarop bepaald wordt of jouw product wel of niet verkocht mag worden. Door slimmigheden en de juiste keuzes op het juiste moment, hoeven deze keuringen geen slapeloze nachten op te leveren. Het is soms zelfs zo simpel als een enkel plakbandje op de juiste plek.

Als we de prototypes voor je gemaakt hebben, heb je al onze tips en tricks allang in jouw ontwerp zitten.

Als iemand anders jouw elektronica ontwikkeld heeft, kunnen we een review voor je doen en een advies uitbrengen ter voorbereiding van de keuring.

We kunnen ook een complete redesign voor je doen, mocht jouw product niet door de keuring komen en een plakbandje niet voldoende zijn. Grote kans dat wij de reden hiervoor kunnen vinden én oplossen.

Je wilt gaan produceren

Je bent er bijna helemaal klaar voor… productie! De markt op met jouw eigen product. Een gat vullen waar behoefte aan is. Fantastisch!

Als wij jouw elektronica ontwikkeld hebben, is de kans groot dat je makkelijk van de prototype productie naar (massa-) productie over kunt gaan. Misschien hebben de veldonderzoeken nog wat verbeterpunten opgeleverd die je in de eerste run mee wilt nemen. Dan gaan we daar natuurlijk voor zorgen.

Wil je de verbeterpunten verzamelen en in een officiële nieuwe versie meenemen? Dat snappen we! We houden een lijst voor je bij met aanpassingen en wensen en zorgen ervoor dat deze allemaal opnieuw besproken worden als de volgende productierun in beeld komt. Zo vergeten we niets en houden we samen de wensen en eisen scherp.


Je hebt onafhankelijke reviews nodig

Jouw elektronica is door een andere partij ontwikkeld en je hebt zelf niet de mankracht, tijd of kennis om deze te reviewen. Of je wilt dat er met een frisse blik naar gekeken wordt. Bijvoorbeeld omdat je vermoedt dat er een fout in de schema’s en ontwerpen is geslopen.

Wat jouw uitgangspunt ook is, we staan voor je klaar.

Stuur ons een mail of bel met Casper om te overleggen wat jouw reden voor een externe review is. Dan nemen we de mogelijkheden met je door.

Je zoekt een sparringpartner

Je hebt een idee, maar weet niet precies hoe je de ontwikkeling moet aanvliegen. Of je wilt jouw plannen tegen het licht houden bij iemand met verstand van zaken en ruime ervaring. Even hardop denken met iemand die de zaak van meerdere kanten kan bekijken. In het licht van jouw zakelijke missie en visie, die van de eindgebruiker en/of de producent.

Dat kan tijdens een brainstormsessie of een uitgebreid adviesrapport. Of iets er tussenin. Net wat het beste past bij jouw vraag en situatie.


Je hebt een probleem dat je niet opgelost krijgt

Je hebt elektronica ontwikkeld en steeds – of erger nog; af en toe – doet zich hetzelfde probleem voor. De oorzaak van dat probleem lijkt onvindbaar. Je hebt al van alles geprobeerd en meerdere keren het hele ontwerp binnenstebuiten gekeerd, maar je krijgt het niet verholpen.

Met dit bijltje hebben we vaker gehakt. De ene keer duurt het misschien wat langer dan de andere keer, maar tot nu toe krijgen we het probleem altijd boven water. En opgelost! Want zo zijn we dan ook.

We kunnen je vertellen wat het probleem is en hoe je het op kunt lossen, maar jij bepaalt wie het gaat doen: jij of wij. Net wat het beste bij jou past.

Wij staan voor je klaar om je te helpen met – of bij- het ontwikkelen van elektronica die werkt. In één keer goed.

Sometimes you just need a Unicorn
to get the job done!