Spring naar de hoofdinhoud

Wie we zijn

Pink Fluffy Unicorns zijn aaibare, benaderbare wezens die op magische wijze elektronica-problemen kunnen laten verdwijnen.

Met een eigen(wijze) kijk op hun wereld, bedenken ze oplossingen die mensen niet voor mogelijk houden. Ze hebben de vrijheid om grenzeloos te ontwikkelen en daarmee de wensen van hun opdrachtgevers op betoverende wijze uit te laten komen.

Niet wollig, wel vastberaden

Zonder gekheid. Wij Unicorns hebben allemaal een aantal dingen met elkaar gemeen. We hebben een enorm talent voor wat we binnen ons team doen. We hebben liefde voor het vak en voor onze klanten. Daarbij zijn we allemaal even vastberaden om dat te ontwikkelen waar de klant het beste mee geholpen is.

Direct, open en eerlijk

Geen ellenlange verhalen of discussies om iets duidelijk te maken. Directe, open en eerlijke communicatie. Met korte lijnen en helder taalgebruik. Ja, de meeste Unicorns zijn techneuten. En ja, die hebben de neiging om ál hun kennis en kunde met je te delen. Maar we kunnen ook goed inschatten wanneer dat op zijn plek is en wanneer niet.

Veel van onze klanten zijn géén techneuten. Zij zijn ondernemers met ideeën die de wereld op grote of kleine schaal kunnen veranderen. Mensen met een missie groter dan alleen de elektronica. Die weten wat bedoeld wordt met ‘componenten’, maar geen idee hebben wat het verschil is tussen ‘weerstand X’ of ‘weerstand Y’.

Toch begrijpen ze wat we voor ze doen. En welke redenen we hebben voor de keuzes die we maken. Dat vertellen we ze namelijk. We nemen ze mee in het hele proces, in normale bewoordingen. Dat is samenwerken volgens ons: zorgen dat je elkaar begrijpt en van elkaar weet dat je het beste met elkaar voor hebt. Alleen dan wordt er elektronica ontwikkeld die voor je werkt.

Een Unicorn in een veld vol grijze muizen

Dat wij onszelf Pink Fluffy Unicorns noemen, is een heel bewuste keuze. Met een bijzonder verhaal over grijze muizen en onderscheidend vermogen. Vraag hier gerust naar als je Casper spreekt.

Wij geloven dat elektronicaontwikkeling anders kan. Dat de standaard niet de norm hoeft te zijn. En we steken hier met liefde onze nek voor uit.

Daar waar anderen stoppen, gaan wij graag een stap verder. Dat laten we zien in onze bedrijfsnaam, huisstijl en andere uitingen. Maar vooral in onze manier van werken, de resultaten die we behalen en de samenwerkingen met onze klanten en leveranciers.

Ja, we zijn eigenwijs. Nieuwsgierig trouwens ook. Maar allebei wel met meerwaarde en het hart op de juiste plek.

Onze naam en uitstraling mogen dan grappig zijn,
over ons werk zijn we bloedserieus!