Spring naar de hoofdinhoud

Casper van Doorne

Unicorn-In-Chief

Casper is gefascineerd door elektronica en technologie en is zeker geen doorsnee techneut. Hij heeft in zijn carrière uitgebreide ervaring opgedaan met veel verschillende aspecten van elektronicaontwikkeling en -productie.

“Onmogelijk is slechts een mening” – is niet voor niks een bekende en typerende uitspraak van onze Opper Unicorn. Hij weet ideeën van zijn klanten perfect om te zetten naar iets wat werkt en tastbaar is. Daarbij heeft hij oog voor elk detail. Alles wat uit zijn handen komt, werkt hij tot in de puntjes af. Hij gaat daarbij net zo lang door tot het aan alle kanten goed is.

Het mooiste compliment dat hij ooit gekregen heeft is: ‘Het grootste nadeel aan samenwerken met jou is dat je nooit gaat voor een quick and dirty oplossing.’

Casper wil de werkgever zijn die hij zelf nooit gehad heeft. Hij wil een mooi bedrijf optuigen waar mensen werken die doen waar ze gelukkig van worden en waar ze goed in zijn. Een bedrijf waar leveranciers enthousiast mee samenwerken. En waar klanten blij worden gemaakt met elektronica die zelfs nog beter is dan ze vooraf gehoopt hadden.

Met Pink Fluffy Unicorns BV en het team van specialisten dat hij daarin verzamelt, is het uitkomen van deze droom een feit.