Spring naar de hoofdinhoud

Business cases

We geven graag meer inzicht in wat we doen en waarom je van een Pink Fluffy Unicorn meer mag verwachten.

Onze business cases zijn geschreven op basis van interviews met onze klanten. Zowel voor- als nadelen van het werken met ons worden besproken in de artikelen. Ieder stuk is met volledige instemming van de betrokken personen geschreven en gepubliceerd.

smartQare – viQtor

Zoals bij veel van onze klanten het geval is, begon ook bij smartQare het idee voor hun product bij een behoefte. Een heel persoonlijke behoefte zelfs. Reinier Vrolijk en zijn collega en medeoprichter Ronald Olie, hebben beide moeders die te kampen hebben met ernstige gezondheidsproblemen zoals hartfalen. Door alle zorgen die hierbij komen kijken, ontstond bij de heren het idee om een totaaloplossing te ontwikkelen dat 24/7 monitoring op afstand mogelijk kon maken.

Voor hun moeders en voor alle andere mensen die dat nodig hebben.

14 juni 2022 Lees meer

MetroPolder Company – Polderdak

Voor deze businesscase praten we met Matthijs Monkelbaan, ’s werelds eerste Polderdak® engineer. Zoals zijn functietitel al vertelt, is hij de eerste engineer die betrokken was bij het ontwikkelen van het Polderdak voor MetroPolder Company. Hij vertelt over hoe Casper hielp bij het oplossen van een ogenschijnlijk onvindbaar probleem. En over het voor- en nadeel van het feit dat Quick and Dirty geen optie is bij Pink Fluffy Unicorns.

12 april 2022 Lees meer

Lode B.V. – PFM

Voor Lode helpen wij met de ontwikkeling van de Pedal Force Meter (PFM) print. Deze toevoeging aan de bestaande ergometers zorgt ervoor dat ook het vermogen dat iemand levert tijdens de tests of oefeningen gemeten kan worden. In een gesprek met Jan Reinder Fransens, R&D manager bij Lode, bespreken we hoe deze samenwerking verloopt.

1 augustus 2021 Lees meer

WeLLDesign – WTW Regelaar

Naast het engineeringswerk in – meestal – langdurige projecten zijn we ook inzetbaar voor kortere klussen met een simpel doel. Zo ook voor WeLLDesign. Ze zochten een partij die snel en vakkundig een ventilatorregelaar kon ontwikkelen. Van ontwerp tot een werkend product op het bureau in twee weken. “Lukt dat?” vroeg Arjan Oosterhuis. Tuurlijk!
Zo gezegd, zo gedaan.

6 juli 2021 Lees meer

Businesscase Timio®

Timio® is educatief speelgoed in een compleet nieuw jasje. Het is het eerste schermvrije digitale device waarop kinderen in alle leeftijden muziek en audio kunnen afluisteren. In de Kickstarter-fase van dit – inmiddels rijkelijk met awards beloonde – speelgoed, hebben we mogen bijdragen aan de ontwikkeling van de elektronica. Basile vertelt hoe hij deze samenwerking heeft ervaren en welke obstakels we tegenkwamen.

25 mei 2020 Lees meer