Business cases

We geven graag meer inzicht in wat we doen en waarom je van een Pink Fluffy Unicorn meer mag verwachten.

In onze businesscases geven we zoveel mogelijk prijs van diverse projecten waar we aan bijgedragen hebben. Vanzelfsprekend allemaal in overeenstemming met onze klanten én hun NDA’s.

Lode B.V. – PFM

Lode B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen van apparatuur voor het meten van inspanning. We hebben het hierbij over medisch gecertificeerde ergometers. Duurzame kwaliteitsapparatuur die gebruikt wordt door topsporters en ingezet wordt bij revalidatietrajecten.
Dit relatief kleine bedrijf heeft inmiddels een wereldwijde afzetmarkt waarbij vooral de Excalibur Sport het paradepaard is.

Lees meer

WTW Regelaar WeLLDesign

Naast het engineeringswerk in – meestal – langdurige projecten zijn we ook inzetbaar voor kortere klussen met een simpel doel. Zo ook voor WeLLDesign. Ze zochten een partij die snel en vakkundig een ventilatorregelaar kon ontwikkelen. Van ontwerp tot een werkend product op het bureau in twee weken. “Lukt dat?” vroeg Arjan Oosterhuis. Tuurlijk! Zo gezegd, zo gedaan.

Lees meer

Businesscase Timio®

Timio® is educatief speelgoed in een compleet nieuw jasje. Het is het eerste schermvrije digitale device waarop kinderen in alle leeftijden muziek en audio kunnen afluisteren. Op een speelse manier leren zij bijvoorbeeld kleuren, letters en cijfers herkennen en gebruiken. Ook kan er meegedanst en -gezongen worden met verschillende liedjes, kan er naar verhaaltjes geluisterd worden en leren ze over dieren, vormen, groenten, het verkeer en nog veel meer.

Lees meer

Consumentenproduct geschikt voor massaproductie

Tricas Industrial Design & Engineering is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve, aantrekkelijke en haalbare producten. De zogeheten Next Generation Products.
In hun rol als ontwikkelaar van multidisciplinaire producten, werken zij vaak samen met externe specialisten waar Casper er al een aantal jaar een van is.

Lees meer