Spring naar de hoofdinhoud

Daniel Campora

Software Engineer

“Developing embedded software is where I thrive!”, aldus Daniel.

Casper en Daniel leerden elkaar kennen bij Tricas. Die samenwerking verliep zo goed, dat Daniel vanaf dat moment lid werd van ons team van Pink Fluffy Unicorns.

Daniel is een software engineer in hart en nieren. Hij doet dit werk al sinds hij in 2007 afstudeerde aan de Technische Universiteit in Venezuela. Vanuit Venezuela is hij naar Spanje vertrokken, waar hij vijf jaar woonde. Zijn volgende bestemming was Nederland.

Software engineering is niet het enige dat Daniel heeft gedaan. Zo is hij CTO geweest van een bedrijf dat programma’s ontwikkelde voor het programmeren van IoT producten met Python. Na een paar jaar mee te hebben gebouwd aan dit dynamische bedrijf, kwam Daniel erachter dat zijn hart ergens anders ligt. En zo is zijn freelance-carrière begonnen.

“I like the perfectionistic attitude. At Pink Fluffy Unicorns BV, we are always striving to achieve the highest quality and results possible. I love to do my part in that process. I have learned a lot from Casper and hope to get the chance to teach him more about software engineering.”

Daniel zou graag nog eens een eigen Version Control System voor Hardware Development ontwikkelen en implementeren. In de tussentijd houdt hij zich met alle liefde bezig met alle gave projecten die we voor onze klanten mogen doen.