Spring naar de hoofdinhoud

Jan-Cees

Technical Unicorn

“De combinatie van hard- en software, daar gaat mijn hartje heel veel sneller van kloppen,” vertelt Jan-Cees als we vragen wat hem blij maakt.

“En dát bij een bedrijf waar alles kan en mag, zonder oordeel. Die vrijheid vind ik mooi.”

Jan-Cees deed ervaring op bij corporate organisaties. Hoewel daar ook veel mogelijk was, vertelt hij dat er bij Pink Fluffy Unicorns nog veel meer ruimte is. Jan-Cees: “bijvoorbeeld jezelf ontwikkelen en met elkaar keuzes maken. En eerlijk, bij welk bedrijf mag je nou je hond meenemen naar kantoor? Dat is toch gruwelijk fantastisch!”

Jan Cees’ hart gaat dus sneller kloppen als hij hard- en software voor elektronica mag ontwikkelen. En dat komt goed uit, want steeds meer klanten vragen daar om.

Hij vertelt: “Ik ben zo’n nerd die in zijn vrije tijd ook aan de slag gaat met dit soort dingen. Zo ontwikkelde ik thuis een heel Smart Home systeem. Ik ben groot fan van programmeren via Linux vanwege de vrije broncode. Verder is 3D printen helemaal mijn ding, net als Formule 1 en ik ben gek van honden. Mijn pup West gaat mee in de bakfiets, hup naar kantoor.”

Als we vragen wat een typische Jan-Cees uitspraak is, vertelt hij: “Gas is alles, remmen is angst. Kijk maar naar de Formule 1: als je langzaam rijdt, wordt het gevaarlijker. Voor het leven zie ik dat hetzelfde. Daar moet je ook een bepaalde flow hebben. Je moet niet té snel willen, maar constant op de rem trappen beperkt je ook.”

Nou Jan-Cees, wij zeggen: “Van harte welkom bij Pink Fluffy Unicorns en vol gas met jouw expertise!”