Spring naar de hoofdinhoud

Mirte

Electronics Engineer

Mirte is het jongste veulen in onze Pink Fluffy Unicorn stal. Vers van school zijn haar enthousiasme en leergierigheid niet te stoppen.

Al voordat ze echt afgestudeerd was, had ze haar zinnen gezet op een plekje in ons team. Dat aanbod hebben we met liefde aangenomen! Mirte is een echte Unicorn.

Mirte: “Ik had van Pink Fluffy Unicorns gehoord en ze doen precies wat ik leuk vind. Het ziet er hier ook veel gezelliger uit dan bij het gemiddelde elektronicabedrijf. Dus ik dacht: daar moet ik werken!”

Met haar indrukwekkende CV en bijbehorende eindcijfers maakte ze direct een goede indruk. Maar haar persoonlijkheid en onverstoorbare doorzettingsvermogen gaven de doorslag.

Tijdens haar opleiding heeft ze via stages, twee minors en een afstudeeropdracht veel praktijkervaring op kunnen doen. Herontwerpen van PCB’s, softwareontwikkeling, behuizing ontwerpen, sensoren en dataverwerking, Bluetooth, RF data, en het opleveren van werkende prototypes. Ze heeft het allemaal gedaan.

Ze vertelt: “Nu ik in de praktijk aan de slag ben, hou ik me met van alles en nog wat bezig. Zo ontdek en leer ik iedere dag. Daarbij geeft Casper me de vrijheid om dingen uit te zoeken en krijg ik steeds meer verantwoordelijkheid. Dat alles bij elkaar maakt dat ik enorm groei en het naar mijn zin heb hier!”