Spring naar de hoofdinhoud
16 juni 2021 Casper van Doorne

Wanneer plezier en succes hand in hand gaan

Bij Pink Fluffy Unicorns zijn we helemaal gek van elektronica-ontwikkeling. Het zit in ons bloed. We denken eraan als we douchen, een stukje wandelen met Odie of fietsen met de bakfiets. En toch staat elektronica niet centraal in wat we maken of waar we warm voor lopen. Elektronica moet iets betekenen, maar geen doel op zich of een “oh ja, dat moet er ook nog in” ding zijn.

Elektronica is geen doel op zich

Onze klanten delen deze visie en willen bedrijfsdoelen realiseren met behulp van elektronica. De elektronica staat daarmee in dienst van deze doelen in plaats van dat het een doel op zich is. Hoe de elektronica kan helpen bij de realisatie van de bedrijfsdoelen is afhankelijk van de klant, de toepassing, de markt en meer. De ene klant heeft een robuust product nodig dat decennialang meegaat. Een andere klant wil een product dat altijd en overal goedkoop en grootschalig te produceren is. Nog een andere klant wil gewoon zo snel mogelijk een product. En oh ja, er is ook altijd die ene klant die het allemáál wil. Wij snappen dat.

Als je vanuit een holistisch oogpunt naar elektronica ontwikkeling kijkt, zie je dat zelfs de kleinste of simpelste dingen impact hebben. Alleen een kloppend geheel zorgt voor een effectief product en daarmee het succes van onze klant. En precies dát streven we na bij Pink Fluffy Unicorns: iets leveren dat werkt voor onze klant. En precies zó laten we plezier en succes hand in hand gaan.

Deel dit artikel