Spring naar de hoofdinhoud
geheimen pink fluffy unicorns
30 oktober 2023 Casper van Doorne

Ontdek de geheime wereld van Pink Fluffy Unicorns

Je vindt ze overal in het leven: ‘lovers’ en ‘haters’. Terwijl de één juicht en zegt: “Briljant!”, mompelt de ander: “Wat een onzin, Casper…”

Iedereen die me al langer kent, weet dat ik een favoriete uitspraak heb: “Onmogelijk is slechts een mening.” Onmogelijke ideeën? Dat zijn voor mij geweldige triggers en dat gebeurde ook met mijn website. Niet één keer, niet twee keer, maar ontelbare keren!

“Iedereen heeft zo zijn geheimen, en onze website is daar geen uitzondering op.”

 

Wat velen niet weten, is…

Knallende confetti verspreidt vreugde en laat mensen glimlachen (liefhebber hier) – of zorgt voor irritatie wanneer je de gekleurde rondjes overal moet opzuigen (haters, ik zie je). Maar ik weet zéker dat als jij dit nu leest, op deze website, je net als ik een lover bent. Jij geniet van confetti, vreugde en blijdschap. Daarom staat je iets fantastisch te wachten!

Tromgeroffel… Wist jij dat de website van Pink Fluffy Unicorns vol zit met geheimen die dat heerlijke confetti-explosiegevoel creëren? Nee?

Wat we niet met iedereen delen…

Stel je voor dat je

  • Een werkende deurbel op je website hebt
  • Verborgen kleurplaten tevoorschijn kunt toveren door op een eenhoorn te klikken
  • Een lamp kunt uit- en aanzetten met een simpele klik
  • Altijd de juiste tijd bij de hand hebt als je naar de klok kijkt
  • Een soort helderziende wordt die zonder uit het raam te kijken weet wat voor weer het vandaag is
  • Plotseling een video ziet als je op een cartoonafbeelding klikt en je vervolgens 1 uur, 4 minuten en 55 seconden plezier hebt in je leven

Je vindt het al-le-maal op onze website. We hebben er lang genoeg zelf plezier aan beleefd (en dat zullen we nog steeds doen), maar NU is het tijd om het te delen met de leukste mensen. Jij dus!

Go out there, ontdek, speel en geniet. Niet alleen op onze website, maar ook in je hele leven. Het is te kort om een hater te zijn.

En onthoud, onmogelijk? Daar blijf ik bij: dat is slechts een mening. Onze website is het levende bewijs.

Deel dit artikel