Spring naar de hoofdinhoud
wat doen jullie eigenlijk
11 december 2023 Casper van Doorne

“Wat doen jullie eigenlijk?”

Het is de nummer één gestelde vraag: “Wat doen jullie nou precies bij Pink Fluffy Unicorns?”

Ja. Leg. Dat. Maar. Eens. Uit.

Heel eenvoudig gezegd ontwikkelen we elektronica voor de producten van onze klanten.
Of we helpen bij de doorontwikkeling of verbetering van hun elektronicaproduct.

“En is dat simpel?”

Het aan je uitleggen wel. Het daadwerkelijk doen? Dat is verre van eenvoudig. Gelukkig zijn we met een team van knappe-Pink Fluffy Unicorns-koppen. Met elkaar krijgen we alles voor elkaar.

Waar we onze klanten zoal bij helpen? Nou, hierbij:

Elektronica ontwikkeling
Soms is er al iets van elektronica. Soms nog niet. Wij ontwikkelen elektronica voor in producten zodat onze klanten vrolijk door certificeringen en productie heen kunnen fietsen.

Iemand wil weten of een idee kans van slagen heeft
Kom maar op met dat briljante idee voor dat gat in de markt! Wij onderzoeken of een idee levensvatbaar is en ontwikkelen een proof of concept.

Er is een sparringpartner nodig
Het leven is niet altijd regenbogen, confetti en glitters. Dat geweldige elektronica-idee lijkt ineens onhaalbaar, of een ontwikkeld elektronicaproduct kan wel een frisse blik gebruiken. De mankracht, tijd en kennis die onze klanten zoeken? Die hebben wij. Wij sparren over de ontwikkeling, denken hardop mee en bekijken de zaak van meerdere kanten.

En dan de markt op
Je kent ongetwijfeld het CE-keurmerk: een product voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. De EMC-keuring is daarin een belangrijk onderdeel. Het is de keuring van de elektronica in het product. Voor menig ondernemer is dat een behoorlijk billenknijpmoment: mag een product daarna wel of niet in de verkoop? Wij begeleiden de EMC-keuring voor jou.

Hebben wij de elektronica ontwikkeld? Dan kun je ontspannen: je komt met 2 vingers in je neus door de keuring. Daar zorgen we voor.

Onoplosbaar probleem
Wij houden van onoplosbare problemen. Maar waarschijnlijk voelt het voor jou als een horrorfilm: ontwikkelde elektronica waarbij zich steeds – of erger nog: af en toe – hetzelfde probleem voordoet. De oorzaak lijkt onvindbaar. Sometimes, you just need a Unicorn to get the job done! Tot nu toe krijgen we het probleem altijd boven water. En opgelost! Want zo zijn we dan ook.

Nou. Dit is wat we zoal doen voor onze klanten.

Ja, en natúúúrlijk weten we ook alles af van het (her)ontwerpen van PCB’s, van softwareontwikkeling, het ontwerpen van behuizingen, sensoren, dataverwerking, Bluetooth, RF data, buck, boost en buck/boost SMPS-ontwerpen, schakelcycli en condensatoren. Maar dat is voer voor een ander artikel!

Deel dit artikel